Van Visie tot Werkelijkheid

Bij Juvarex zijn we toegewijd en staan we klaar om u te ondersteunen bij al uw nalatenschapskwesties. Onze diepgaande kennis van erfrecht gecombineerd met een empathische benadering verzekeren dat uw wensen worden vervuld en uw nalatenschap in bekwame handen is.

Of het nu gaat om het opstellen van een gedetailleerd testament, het afwikkelen van een complexe nalatenschap, of het vinden van verre erfgenamen, Juvarex staat voor u klaar. We begrijpen dat elke situatie uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Oprichter Johan Hiemstra kwam in aanraking met het erfrecht en specifiek met het executeurschap. Hij merkte dat er een groeiende behoefte was aan onafhankelijke en objectieve afwikkeling van nalatenschappen, evenals aan professionele executeurs en onafhankelijke adviesdiensten op het gebied van erfrecht. Zijn persoonlijke motivatie om mensen te helpen tijdens moeilijke periodes leidde tot de oprichting van Juvarex in 2023.

Over Johan Hiemstra:
Geboren in 1979 in het Friese Drachten, heb ik tot mijn elfde jaar daar gewoond. Vanwege het werk van mijn vader zijn we daarna meerdere keren verhuisd. Na het afronden van de MEAO in Zwolle volgde ik de opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening aan de Hanzehogeschool / Hogeschool van Groningen, en studeerde ik rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens mijn studie begon ik te werken in de deurwaarders- en incassosector, waar ik meer dan 12 jaar actief was. Na 15 jaar in Assen te hebben gewoond met mijn vrouw en onze drie kinderen, verhuisden we in 2017 naar Wapenveld.

Waarom Juvarex?
Als executeur en nalatenschapsafwikkelingsbewindvoerder kan ik daadwerkelijk iets betekenen voor andere mensen. Het helpen van mensen gecombineerd met het juridische aspect vormt voor mij de ideale combinatie. Dit was ook de reden waarom ik ooit koos voor de opleiding ‘Sociaal Juridische Dienstverlening’: mensen helpen in een juridische context.